BOLIGDESIGN & INSPIRATION BLOG GUIDE

Boligstil & Design På Nettet

Unika Krukker

Er du typen der søger det unikke og eksklusive så se lige her !

Super fantastiske indendørs krukker i terracotta med helt unikt særpræg. Krukkerne er håndmalede er egner sig derfor kun til indendørs anvendelse, eller i det mindste under tag af hensyn til dekorationen. Det gør nu heller ikke så meget, da der vist er tvivl om man overhovedet tør at sætte dem udenfor 🙂 – Lige nu har vi kun 1 stk af hver og det er nærmest sikkert at der ikke kommer flere af den slags. Hvis der gør vil du kunne finde dem her på siden. Overdreven luksus og originalitet der helt sikkert vil give din bolig en helt sublim karma.

De viste krukker er 2 meter høje og med Ø.85 cm. Top eksklusiv i f.eks en hall eller i hjørnet af den højloftede stue. Terracotta krukkerne er fremstillet i Vietnam af et lille familiefirma som har specialiseret sig i denne slags unikke krukker. De laver ikke så mange, men har til gengæld et meget isoleret produkt som mennesker altid vil være interesseret i. Du kan finde dem hos SoMo-Art !

Som altid vil det væres vores mål og mission at fremtrylle de mest specielle produkter fra hele verden. Helst ting som har været igennem menneskehænder og er skabt af en kreativ tanke. Derefter fragte dem til Danmark og præsentere dem for dig så du kan se noget som ikke findes i dit lokale supermarked 😉 – God fornøjelse ..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 50,094 hits
%d bloggers like this: