BOLIGDESIGN & INSPIRATION BLOG GUIDE

Boligstil & Design På Nettet

Krukker I Pangfarver

Tiderne ændrer sig og den minimalistiske indretning er ved at indtage Danmark.

Det gælder også vores indendørs krukker som gerne må have skrald på farverne. F.eks kan du få Lechuza krukker i de fedeste nye farver, hvor der ikke er sparet på pigmenten. De nye serier er også med komplet selvvanding, så du med minimal indsats kan se dine planter stortrives. Nem udskiftning af både planter og jord. Gratis levering af alle vores krukker.

I den moderne boligindretning er disse krukker med til at underbygge den rette stemning, hvor minimal vedligehold og høj kvalitet er en afgørende faktor. Disse Lechuza krukker bliver også anvendt professionelt i virksomheder og på hoteller m.v. Det er nu muligt at erhverve dem som privat person hos somo-art.dk. Vi har fundet en leverandør med fornuftige priser. Vi sælger dem ca 30% billigere end i f.eks Sverige.

Krukkerne herover er den smukke model “RONDO” som er tidløs i sit design og holder i evigheder. Incl komplet selvvanding og med rengøringsvenlig overflade.

Hvis du vil køre stilen helt igennem og have noget de fleste andre ikke har kan du lige tjekke disse Cubico Krukker med lys ud. Top elegant design der både har indbygget hyggebelysning og oser af god smag. De fås i scarlet, sort, hvid & anthrazit. Igen med komplet selvvandingskit med vanddepot i op til 10 uger. Højglans eller silkemat finish.

Lechuza Cubico med LED lys

Hvis du også gerne vil have moderne krukker i din bolig, men ikke vil investere en hel masse kan du få de flotte Lechuza Cubico Color akryl krukker i smarte farver. Der kan også købes selvvanding til disse modeller for optimal pleje af planterne

Besøg vores webshop og se mange flere smukke krukker til både indendørs og udendørs brug. Kæmpe udvalg i kvalitets krukker til de bedste priser på nettet.

Smukke kubiske Lechuza Quadro krukker

Lechuza Cilindro Loft / Klik på billedet for at se mere om denne krukke

SE OGSÅ VORE STORE >> KRUKKER TIL HAVEN

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 50,094 hits
%d bloggers like this: