BOLIGDESIGN & INSPIRATION BLOG GUIDE

Boligstil & Design På Nettet

Interiør Online

Flot interiør til fair priser online

I disse tider hvor butikkerne faldbyder deres priser i åben konkurrence med deres kollegaer, kan det være svært at opretholde en fornuftig kvalitet på produkterne.  Når du som kunde har købt en vare til en meget lav pris må du også være forberedt på at den ikke holder som forventet.

Spørgsmålet er så om du er villig til at se igennem fingre med at du har smidt penge ud af vinduet eller du alligevel er lidt ærgelig over at du ikke brugte 200,- mere på dit indkøb. Inderst inde ved vi jo godt at kvalitet og pris hænger sammen, men alligevel bliver vi fristet af at spare penge her og nu på udsalg og tilbud online på nettet.

Som vi bliver ældre bliver vi heldigvis også klogere 🙂 – For at minimere ærgelserne på sigt ændrer vi nok vores indkøbsvaner når vi køber nyt interiør online. Det er en god fornemmelse at vide sit køb måske ikke var det billigste men varen skal så til gengæld heller ikke skiftes ud om et år. Det gør det også nemmere at købe f.eks brugskunst og andet tilbehør, fordi man har en base af “fast inventar” i hjemmet som er en bestående del der kan bygges på efter behov. Det giver mere råderum og flere midler til fremtidige indkøb.

Hvis du er til Ferrarirøde sofaer og limefarvede gardiner er denne side nok ikke den store inspiration for dig. Prøv nu alligevel at klikke på linksene og se om ikke der er noget grundsubstans der tiltaler den ubevidste del af dig 😉

slagbænk fra nordal

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 50,094 hits
%d bloggers like this: