BOLIGDESIGN & INSPIRATION BLOG GUIDE

Boligstil & Design På Nettet

Glaserede krukker

Er du typen der holder mest af de klassiske glaserede krukker kan du nu finde et flot udvalg i bedste kvalitet hos SoMo-Art. Vi har håndplukket et sortiment der har frostgaranti og kan holde en halv menneskealder hvis du passer dem ordentligt.

Selvom markedet i fremtiden vil satse mere og mere på de lette glasfiberkrukker, bliver det svært at frembringe den unikke charme som de hårdtbrændte glaserede lerkrukker er i besiddelse af. Det er vigtigt at du ikke køber dem for billigt, da det er selve brændingen og tætheden af glaseringen der er afgørende for deres levetid. Det koster lidt mere !

Romantiske Udendørs Krukker

Det må anbefales at du kigger i de butikker som har den ekspertise og erfaring der skal til, for at rådgive dig om kvaliteten og pasningen af krukkerne. Vores modeller er med frostgaranti hvis du gør følgende: putter 1/4 leca nødder i bunden inden du kommer jord i. Det næste der er endnu mere vigtigt er at krukkerne skal hæves fra jorden med kiler eller træstykker inden frosten begynder at komme, så kan det sidste vand løbe af og dine flotte krukker kan overleve vinteren med jord i.

Ja – ikk ? – Den kan sætte drømmene igang 😉 – som sagt har vi udvalgt de smukkeste glaserede krukker på markedet. Billedet herover viser et eksempel på den nye glasering “Falling Black” som er en super eksklusiv glasering i en dyb ædel nuance. – SMUK !

Har du problemer med at finde gaveideer til f.eks de nye husejere eller brudeparret, kunne et flot glaseret krukkesæt være et godt bud, da næsten alle boligejere & haveejere falder for lækkert specielt tilbehør til haven valgt med omtanke og i god kvalitet.

Advertisements

One comment on “Glaserede krukker

  1. zquiet
    juni 21, 2013

    Great post! We are linking to this great post on our site. Keep up
    the great writing.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 50,094 hits
%d bloggers like this: