BOLIGDESIGN & INSPIRATION BLOG GUIDE

Boligstil & Design På Nettet

Vand I Haven

I “gamle” dage var begrebet vand i haven og vandkunst lig med store tunge kreationer som marmor, granit og andre monumentale stenmaterialer der ikke kunne flyttes.

Vandkunst Rom

I moderne tid skal det gå hurtigt med at etablere og helst uden det store forarbejde. Ikke mindst p.g.a arbejdsløn til eks anlægsgartner m.v. Derfor har producenterne af vandkunst og fontæner nu begyndt at stor producere vandfontæner i materialet polyresin (glasfiber). De vejer ikke ret meget og kan udformes i super flotte kreative former og designs.

Derudover skal der ikke tænkes på hverken gravearbejde eller tilslutning af vand. Indeni vandfontænen er der vandtank som du bare skal sørge for har rigeligt med vand. Det eneste du skal have adgang til er 220 volt.

Byg dine små nicher i haven eller komponér et setup på terrassen med planter og flotte krukker. Modellerne er meget autentiske i deres look. Du skal nærmest hen og røre ved dem for at sikre dig at det ikke er sten eller granit.

I og med at de er let håndterbare kan de også anvendes inde i huset eller i havestuen. Da de alligevel skal tages ind om vinteren er det oplagt at anvende dem som ekstra hyggespreder indendørs, hvis du har plads til det.

Vælger du at få vand i haven får du også mange andre fordele end bare en flot vandfontæne. Du vil også opleve en større ro og harmoni i kraft af vandets rislen. Ydermere er det bevist at vandets lyd vil få dig til at abstrahere fra f.eks vejstøj eller andre faktorer. Det indre øre søger hen imod den basale og elementære kilde og medfører en afslappet behagelig ro der smitter af på hele matriklen.

Vi ønsker dig god fornøjelse og inspiration med etablering af vand i dine omgivelser.

Advertisements

One comment on “Vand I Haven

  1. read my blog post
    marts 14, 2013

    I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on januar 23, 2011 by in Vand I Haven and tagged , , , , .

Blog Stats

  • 50,094 hits
%d bloggers like this: