BOLIGDESIGN & INSPIRATION BLOG GUIDE

Boligstil & Design På Nettet

Buddha Figurer

Stort udvalg i super flotte Buddha Figurer i høj kvalitet

Intet hjem uden sin egen Buddha – På uforklarlig vis gør den en forskel !!

Du behøver ikke være buddhist eller specielt troende for at få glæde en Buddha figur. Den taler til en helt ubevidst side af dig og du er ikke i tvivl om at den er i nærheden. Overvej en smuk Buddha Figur et sted i din boligindretning og du vil snart mærke at det var en god beslutning. Mangler du en flot gaveide kan du også overveje en smuk Buddha.

Når vi som mennesker savner det vi som regel ikke kan beskrive, er det vigtigt at vi ikke farer endnu mere rundt for at finde det. Essensen i Buddha kulturen er netop at hvile og acceptere de ting der ikke kan ændres. Med andre ord – holde snor i det uopnåelige og veksle det til brugbar energi. Formålet er, at selv med små virkemidler er det muligt at få mere overblik og indre styrke i vores hverdag.

Buddha figurer og skulpturer er gode gaveideer. Inderst inde kan vi alle lide dem og det de står for. Vi behøves ikke nødvendigvis at kende hele historien og religionen omkring den buddhistiske kultur for at holde af dem. Den eneste ting der måske kan skræmme os lidt er, at vi ikke helt forstår de mennesker der tager skridtet fuldt ud og efterlever buddhismen 100%. Vi anser det for “spild af tid og liv” men dybest set er vi dybt fascineret og måske også lidt misundelige, over det mod og viljestyrke der præsteres af vores medfæller.  😉

Vi har til tider lyst til at flygte fra det ansvar og den kontrol der er pålagt os som både forældre, ven & partner og bare få lov at være og nyde freden i vores indre. Uden forpligtelser og kontinuerlige deadlines.

Hvis du får lyst til at købe dig en Buddha figur, kan vi tilbyde dig et stort sortiment at vælge imellem. Alle i absolut flot kvalitet og til de laveste priser på dansk grund. Vi kan levere fra helt små hyldemodeller til monumentale figurer på over 1 meter. Fuldstændig tidløs og charmerende boligkunst på sjæleligt plan.

Mange virksomheder er begyndt at have en Buddha i deres omgivelser, simpelthen fordi det sænker stressniveauet og fordi den kan rumme alle de tanker og frustrationer  der måtte opstå fra både personale og ledelse i pressede situationer.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on september 4, 2010 by in Buddha Figurer and tagged , , , , .

Blog Stats

  • 49,850 hits
%d bloggers like this: